Poziv: Konferencija za srednjoškolce – Evropski parlament mladih

Poštovani,

Obraćamo Vam se u ime omladinske, nevladine i neprofitne organizacije Evropski parlament mladih Srbije koja je osnovana 2006. godine kao deomeđunarodne omladinske mreže koja aktivno radi u 40 zemalja širom Evrope sa ciljem podsticanja mladih da preuzmu inicijativu i da aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka, kulturne razmene i razumevanja.

EPMS organizuje konferenciju za sve zainteresovane srednjoškolce u Subotici (31-1.avgusta) i potrebni su nam delegati (učesnici konferencije) koji bi započeli razgovor o aktuelnim problemima u Srbiji i Evropi.

Upravo iz gore navedenih razloga želimo da pozovemo Vaše učenike, učenike Ekonomske škole “Bosa Milićević” u Subotici, koji trenutno pohađaju ovu instituciju ili su je ove godine završili. Mnogi naši istaknuti članovi su poreklom iz Subotice, ali nikada nisu mogli da odu na konferenciju u rodnom gradu, samim tim bio bi nam čast da ugostimo učesnike iz Subotice i okoline na prvoj ovakvoj konferenciji u Subotici. Radni jezik zasedanja je engleski, samim tim ovo je prilikaza đake da vežbaju svoj engleski, debatuju o raznim temam, upoznaju nove ljude i izađu iz svoje zone komfora. Učešće na konferenciji je besplatno i obezbeđen je ručak svim učesnicima. Rok za prijavu je 23.07.2021. godine, do 23:59h.

Link za prijavu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSewI0tmWCjsi4RTrU…/viewform

Srdačan pozdrav,
 
Andor Šereš
 
Predsednik Evropskog parlamenta mladih Srbije