Pobeda i na nacionalnom takmičenju iz preduzetništva

18./19.februar 2016, Beograd

Milan Inđić ( IV 1), plasirao se za predstojeće prvenstvo zapadnog Balkana na takmičenju “Poslovni izazovi”.

Učenici iz cele Srbije koji su na regionalnim takmičenjima iz preduzetništva osvojili prva tri mesta okupili su se 18.02. u beogradskom hotelu Slavija.

“Došavši u hotel sa profesorom Nikolom Bašićem, inače pratiocem na celom toku takmičenja, otpočeo je i nacionalni deo nadmetanja i borbe za prestižno mesto 3 najbolja tima u državi.

Ceo tok takmičenja i organizacija događaja bila je na visokom nivou tako da smo sastavljanje timova i ispunjenje zadatka proveli sa zadovoljstvom i osmehom na licu.”, kaže Inđić

Sledeći dan su timovi, u Poslovnom centru Ušće, žiriju predstavljali svoje biznis ideje.

Od 15 ekipa sa po četiri učenika, Inđićev tim je osvojio drugo mesto sa idejom za internet stranicu i mobilnu aplikaciju koja bi sadržavala informacije o svim festivalima u Srbiji.

“U mom timu su bili zainteresovani i ambiciozni mladi ljudi. Proizvod koji smo osmislili, treba da privuče turiste kako iz inostranstva tako i iz Srbije. Naša aplikacija za mobilne telefone svojim interaktivnim opcijama i bogatstvom ponude na jednom mestu to garantuje. Predstavljeni proizvod smo ispratili i podacima o finansiranju, prodaji i marketingu vezanim za njega i naše „preduzeće“.

Prvenstvo zapadnog Balkana u “Poslovnim izazovima” će se održati sredinom aprila u Zagrebu.